VIBRAM

VIBRAM este este lider mondial in talpi de cauciuc orientate spre pietele de outdoor, recreere, de moda, cat si modele ortopedice. 
Fiecare talpa Vibram este proiectata pentru a oferi maximum de performanta, confort si durabilitate chiar si celor mai pretentiosi utilizatori. Cu o experienta de peste 70 de ani de experienta Vibram produce 50 de combinatii si 400 de modele fiecare trecand teste severe si controale stringente. Talpile Vibram echipeaza cea mai buna incaltaminte de purtat.


De mai bine de 70 de ani faimosul octogon galben ce identifica brandul VIBRAM a fost si ramane sinonim cu calitate, performanta, siguranta, inovatie si design.
Din momentul in care a creat primul auciuc pentru alpinism in anii 30 VIBRAM sa pozitionat ca standard pe piat, Talpile VIBRAM au fost create cu dorinta de a creste siguranta si nivelul de protectie si sunt rezultatul unui angajament constant atat in cercetare cat si in dezvoltare
Ei s-au dovedit companioni de neinlocuit in multe expeditii extreme cucerind varfuri precum Everest, K2 si aproape toate varfurile cele maiinalte din lume, se disting in concursuri si regate transoceanice, cum ar fi America s Cup si Vend e Globe Challenge si de a lua concepte inovatoare de design in moda si recreere.

Fiecare produs VIBRAM este proiectat folosind doar cele mai recente modele si cei mai buni compusi specificipentru utilizarea sa specifica. Talpile noi sunt intotdeauna produse cu trei obiective: pentru a garanta cea mai buna performanta, nivelul maxim de confort si calitate in tot decursul folosiri echipamentului specific.

Aceste obiective sunt realizate prin teste stricte executate atat in laborator cat si pe teren cu ajutorul echipei VIBRAM TESTER 
SHIPPING RETURNS PRIVACY TERMENI SI CONDITII FAQS