ECHIPAMENT DIVERS > RUCSACI

A.T. 30 black

Rucsacul La Sportiva AT30 este un rucsac de capacitate medie multufunctional dedicat pentru persoanele active. Acesta este dimensiunea perfecta pentru utilizarea regulata, fie ca mergi la faleza de esalada, fie ca mergi la panoul de catarare.

In plus acest rucsac foloseste sistemul AIRMAX, care utilizeaza un strat de plasa usor, pentru a separa rucsacul propriuzis de spatele utilizatorului. Acst lucru asigura o evaporare a transpiratiei rapid. Acest sistem de plasa este extins pana la centurile de sold, acestea fiind bine capitonate cu un burete ce se muleaza pe bazin. O alta caracteristica a centurilor de sold sunt buzunarele cu fermoar ce permit accesul usor la elemente importante si de dimensiuni mici.

Rucsacul are mai multe compartimente, unul pentru pastrarea espadrilelor de catarat separat de mancarea dumneavoastra. Exista 3 principale compartimente separate prin fermoar accesibile prin partea de sus a rucsacului. Primele doua sunt ideale pentru transportul de materiale de dimensiuni mici, in timp ce al treilea compartiment este destinat pentru materiale de dimensiuni mai mari. 

Produs momentan indisponibil

zoomable


 
 
 
SHIPPING RETURNS PRIVACY TERMENI SI CONDITII FAQS